Opekotine na snimanju spota


Objavljeno: 2020-06-27 09:55



Katarina Grujić je želela da njenu pesmu prati jedinstveni video zapis u režiji poznatog fotografa i reditelja, te je u novom spotu korišćena velika pirotehnika.


Foto: Katarina Grujić dobila opekotine na snimnju spota!

U jednom trenutku, plamen baklje je zakačio njenu ruku, te je pevačica zadobila opekotine, koje su odmah sanirane na jednoj privatnoj klinici.

 

"U jednom trenutku, dok je trajalo snimanje, ja sam samo osetila neverovatnu vrelinu i čula kako neko iz ekipe viče "Pazi!" i tada sam videla da mi je plamen baklje uhvatio deo garderobe! Srećom, brzo smo svi odreagovali, odmah sam otišla na klinku da se to sanira, tako da imam lakše opekotine koje sada mažem melemom, tako da neće ostati ožiljak. Svakako, radujem se što smo snimanje spota uspešno priveli kraju jer verujem da će ova pesma postati pravi letnji hit za sve one koji ovog leta žele da uživaju u slobodi. Dragi moji, moja poruka za ovo leto je jasna: Neću da se muvam, samo bih da pijem! Za sve one koji vole slobodu, žurke, sunce, koktele... Ili se možda plaše korone (smeh) Uživajte!", poručila je Katarina.


Izvor: RTV BN





















Copyright © 2015-2021 Radio BN. Sva prava zadržana.

Razvoj: Slađan Milovanović.