OGLAS: Plaća MILIJARDU dolara za put sa njim!


Objavljeno: 2020-01-15 00:01Japanski milijarder Jusaku Maezava objavio je oglas u kojem traži devojku ili ženu sa kojom će da otputuje u obilazak Meseca i tako postati prvi turista koji će preko kompanije Spejs iks otputovati u svemir!


Foto: Ide li vam se na Mesec?

Na sajtu gde je objavljen oglas stoji da je „Maezava već dugo vremena maštao o tome da otputuje u svemir, ali da to putovanje želi da podeli sa posebnom osobom, sa kojom bi potom proveo i ostatak života“.

 

Zamišljeno je da sve devojke i žene koje se jave na taj oglas istovremeno učestvuju i u rijalitiju „Ful mun lavers“, koji će biti emitovan na japanskom striming servisu „Abema TV“.

 

​Na konkurs se mogu prijaviti devojke i žene počev od 20 godina starosti, koje žele da maksimalno uživaju u životu i koje se zalažu za mir u svetu.

 

Konkurs traje veoma kratko — prijave su otvorene svega do narednog petka, 17. januara, a prema planu kandidatkinje za drugi krug će biti odabrane do kraja januara.

 

One koje budu ušle u drugi krug će tokom februara i marta imati „tet-a-tet“ sastanak s Maezavom kako bi se bolje upoznali, a konačnu odluku doneće japanski milijarder do kraja marta.


Izvor: NovostiCopyright © 2015-2020 Radio BN. Sva prava zadržana.

Razvoj: Slađan Milovanović.