ODLUČILA: Priprema POSLEDNJI album u karijeri!


Objavljeno: 2016-12-12 10:43:00Gazdarica „Granda“ odlučila da svoj jubilej kruniše hitovima za koje će biti zadužen muž Ane Nikolić. Folkerka i reper imali sastanak pre njenog odlaska u Dubai!


Foto: Lepa Brena

Gazdarica „Granda“ odlučila da svoj jubilej kruniše hitovima za koje će biti zadužen muž Ane Nikolić. Folkerka i reper imali sastanak pre njenog odlaska u Dubai.

 

Oduševljena reperovim radom i hitovima koje je napisao, a posebno poslednjim albumom njegove supruge Ane Nikolić, gazdarica „Granda“ poželela je da i ona postaje moderna.

 

Iako se ranije spekulisalo da će pevačica sarađivati s njim, kako smo saznali, njih dvoje su se neposredno pred Brenin odlazak u Dubai sreli i dogovorili se o saradnji. Ono što obožavaoce najveće balkanske zvezde svakako neće obradovati jeste to da će ovo biti njen poslednji studijski album!

 

- Breni se posebno svidelo to što je on za samo tri meseca uspeo da napravi hit album svojoj supruzi Ani Nikolić! Ona je najavila da će sledeće godine slaviti 35 godina karijere, kao i jubilej turneje pod nazivom „Hajde da se volimo“, uz nekoliko novih pesama. Ubeđena je da samo Rasta za tako kratko vreme može da joj napravi bombastičan album kojim će staviti tačku na svoj diskografski rad - kaže izvor Kurir i dodaje da je reper već prionuo na posao.

 


Izvor: Kurir
Copyright © 2015-2019 Radio BN. Sva prava zadržana.

Razvoj: Slađan Milovanović.