OD SIROTIŠTA DO ZVEZDA: Napuštena od oca, ostavljena od majke...


Objavljeno: 2019-02-05 10:12:00Vesna Đogani nije imala lako detinjstvo, ali sudina joj se osmehnula i život joj se potpuno promenio. Od devojčice koja je spletom okolnosti odrastala u sirotištu, postala je pevačica.


Foto: Vesna Đogani

 

Kada je napunila godinu dana njena majka Sretena je jedva sastavljala kraj sa krajem. Zatrudnela je vanbračno sa Vesninim ocem čiju podršku nije imala. Sretena je bila primorana da usred nemaštine ćerku ostavi u sirotištu u Zvečanskoj.

 

Nakon kratkog života u domu usvojio ju je bračni par, a kontakt sa majkom je stalno održavala. O toj sferi života nije mnogo govorila. Kasnije se kao tinejdžerka uključila u grupu Đogani fantastiko i bila je jedna od najboljih polaznica. Đole i ona su se zaljubili, a ubrzo su se venčali i dobili dvoje dece, sina Adrijana i ćerku Lauru.

 


Vesna i Đole (Foto: Dragan Kadić)

 

Iako sada ima dovoljno novca da angažuje žene koje će joj pomoći u kući, Vesna ističe da to ne želi, jer je posvećena svojoj porodici.

 

- Nemam dadilje, kuvarice i kućne pomoćnice, nemam nikakvu pomoć, jer stižem sve sama. Vremenom sam shvatila da mi smeta kada mi se tu neko mota po kući. Zapravo, sve je to stvar rutine, samo su nas starije drugarice i sestre plašile da je to nešto teško, a to su zablude. Zapravo ti si se odlučio na odgovornost braka i odgajanja dece, a i Đole mi pomaže - rekla je Vesna.


Izvor: Kurir
Copyright © 2015-2019 Radio BN. Sva prava zadržana.

Razvoj: Slađan Milovanović.