Novozelanđanin pronašao čudna stvorenja na podu kuhinje! VIDEO


Objavljeno: 2019-02-07 15:52:00Muškarac sa Novog Zelanda Tim Klerk ostao je šokiran onim što je zatekao na podu kuhinje svoje majke bizarna mala stvorenja koja liče na vanzemaljce...


Foto: YouTube screenshot

Tim Klerk postavio je snimak stvorenja na facebooku u pokušaju da otkrije identitet bizarnih i totalno uvrnutih životinja.

 

"Ovo smo zatekli na podu u kuhinji. Da li neko zna šta je? Prestravljeni smo i mislim da ćemo imati noćne more" napisao je on u opisu snimka.

 

Misteriozna stvorenja imaju kao što ćete videti i na snimku dole, mala tela i dugačke, tanke repove. Za sada niko ne zna od stručnjaka šta je u pitanju Univerzitet u Aucklandu smatrao je da je video snimak prevarantski, dok je entomološki tim za biosigurnost na Novom Zelandu utvrdio da je u video prikazane odvojene noge od velikog moljca.?!

 

Stručnjak za materiju insekata Eric Edvards sa odeljenja za konzervaciju u Novom Zelandu nije bio sasvim siguran koja vrsta životinja se našla na snimku Ali on pretpostavlja da su to larve hoverfile, poznate i kao crvi sa pacovskim repom.

 

Crvi s repom su otkriveni u Australiji prošlog meseca nakon što je Gui Shlomi uočio stvorenja u Victorija jezeru 90 km zapadno od grada Ballarata. Crvi sa repom često se nalaze u vlažnim uslovima, kao što su kanalizacija ili toaleti, pre nego što se presele na suva mesta da bi se zakopali. Mogu narasti i do 15cm dužine uključujući i repove, koji mogu biti dugi 2 do 3cm.

 

Šta god da je ipak stučnjacima nije jasno i ne mogu se dogovoriti šta je konkretno u pitanju koja vrsta životinje da li crvi s repom ili nešto drugo neka nova vrsta životinjice:

 


Izvor: zanimljivostidana.com
Copyright © 2015-2019 Radio BN. Sva prava zadržana.

Razvoj: Slađan Milovanović.