Novogodišnja čestitka porodice Kardašijan


Objavljeno: 2017-12-26 09:34:00Svake godine porodica Kardašijan pravi set prazničnih fotografija koje su zapravo čestitka z anjihove fanove. Na njoj su uvek svi članovi porodice, ali ove godine neki su izostali sa slike.


Foto: YouTube screenshot

 

Ove godine sa fotografijama su počeli još 1. decembra, na svojim Instagram profilima objavljivali su ih svaki dan, deo po deo, sve do juče kada smo napokon mogli da vidimo celu porodicu na okupu. Stilski svi su bili uklopljeni- dres kod je bio džins i bele majice.

 

A čestitka je ostala upečatljiva, u odnosu na prethodne, što na njoj nema najmlađe Kajli Džener, kao ni Roba Kardašijana. Za nju se već neko vreme šuška kako očekuje dete sa dečkom, reperom Travisom Skotom, pa su svi željno iščekivali njen trudnički stomak.

 

 

 

 

"Čekaj, to je to, nema velikog iznenađenja na kraju?", "Zar ne znate šta smo čekali ovom čestitkom?", "Umiremo od želje da vidimo samo jednu osobu", napisali su neki obožavaoci ispod slike.

 

 

 

, Kajli je i svojim nepojavljivanje izazval itekako efekat- što se vidi po stalnom prilivu novca na njen račun, jer prodaja njene kozmetike neprestano raste.

 

 


Izvor: B92
Copyright © 2015-2019 Radio BN. Sva prava zadržana.

Razvoj: Slađan Milovanović.