Nisu joj davali velike šanse da preživi tumor!


Objavljeno: 2018-09-11 12:02:00Tina Ivanović je prošla kroz pravi pakao kada joj je otkriven tumor na dojci, a sad je sa suprugom Zvezdanom u Grčkoj na odmoru, gde se oporavlja!


Foto: Tina Ivanović

Tina je na Instagram storiju objavila videa iz noćne šetnje, a kada je videla da je kapela otvorena, svratila je i zapalila sveće.

 

Podsetimo, pevačica je na rutinskoj lekarskoj kontroli saznala da ima tumor na dojci i da su joj šanse da preživi male!

 

Tina je u šoku dočekala izveštaj lekara, koji je dijagnostikovao da se opaka bolest velikom brzinom širi kroz organizam. Doktori su joj između redova rekli da postoji opasnost po njen život.

 

- U oktobru 2014. godine sam se samopregledala i napipala tri limfne žlezde ispod grudi i pazuha. Lekari su najpre pomislili da imam rak limfnih žlezda, što je za mene bilo kao šamar. Onda su otkrili da je u pitanju promena na dojci i uputili me na dalje preglede - ovako je svoju životnu priču za Stori počela Tina.

 

- Najgore je bilo kad je doktor rekao: „Samo da nije otišlo na kosti.“ Gledala sam ga belo, hladan znoj me je oblio. Odmah su sazvali konzilijum i uputili me na detaljne preglede - ultrazvuk, magnetnu rezonancu, skener. Rekli su mi da su prognoze jako loše - priča pevačica i kaže da joj se tada svet srušio.

 

Najveća podrška bio joj je upravo Zvezdan, a dobre vesti su dočekali zajedno.

 

- Posle prve operacije i biopsije, ispostavilo se da oboljenje nije maligno. Bilo mi je lakše, rodila se nada. U početnoj je fazi i nije se raširilo, a na vreme je otkriveno. Plakali smo od sreće na dobre vesti. Zvezdan mi je opisao trenutak kad je doktor izašao iz operacione sale i pokazao mu podignute palčeve - govori Tina i savetuje ženama da redovno idu kod doktora.

 


Izvor: Kurir
Copyright © 2015-2019 Radio BN. Sva prava zadržana.

Razvoj: Slađan Milovanović.