Nikol Kidman i Kit Urban stalno se dodiruju dok se ljube


Objavljeno: 2018-06-01 16:11:00Ko prati dešavanja sa crvenog tepiha, zna da su glumica Nikol kimdan i njen muž muzičar Kit Urban zaista uvek u nekom ljubavnom klinču dok se ljube. Oni su od onih parova koji se ne libe da pokažu naklonost, ali i erupciju strasti pred objektivima. Ekspert za govor tela sada otkriva zašto oni to rade i šta to zapravo znači.


Foto: B92

Kit i Nikol su zaista vrlo emotivni u nastupima, nekada se toliko zalete jedno ka drugom da deluje kao da će je on bukvalno skinuti pred svima. Doduše, Nikol nije imala ovakve napade dok je bila u braku sa kolegom Tomom Kruzom, tako je očigledno pronašla ljubav svog života.

 

 

Psiholog i stručnjak za govor tela Lilian Glas objasnila je za "Yahoo Lifestyle" da je način na koji se ljubimo vrlo indikativan. "Ona je agresor i u vezi. Saosećajna je i sasvim je jasno da Nikol obožava svog supruga. I kao muškarca i kao čoveka. Kit je muškarac koji sve to odobrava i podržava. A i uživa u tome da je njegova draga glavna, makar kad je javni nastup u pitanju", pojasnila je Glas.

 

 

I Pati Vud, takođe ekspert za neverbalnu komunikaciju navodi da je zanimljivo što ovaj pa rima tu tradiciju godinama unazad. "Različiti parovi imaju različite modele ponašanja. Nikol sltalno dodiruje Kita po licu dok se ljube, mrsi mu kosu, a on se samo topi.

 

 

Sve deluje raskošno među njima. Kada ih pogledate ona svakim delom svog tela poručuje da je Kit nešto najvrednije na svetu". Stručnjaci kažu i da je uvek dručagije pred kamerama, a drugačije u četiri zida, ali da su Nikol i Kit definitivno primer para koji uživa u velioj i strasnoj ljubavi. I da, oni se svakako ne libe da to i pokažu.


Izvor: B92
Copyright © 2015-2019 Radio BN. Sva prava zadržana.

Razvoj: Slađan Milovanović.