Nevinost sam izgubio sa 12, sestri sam sve branio, mama me tukla zbog škole


Objavljeno: 2021-01-21 13:15Sin Svetlane Cece Ražnatović o bivšim devojkama, nestašlucima zbog kojih je dobijao batine od mame i sestri Anastasiji.


Foto: Veljko i Ceca

Sin Svetlane Cece Ražnatović Veljko, otkrio je šta misli o maminom novom dečku Bogdanu Srejoviću, i prisetio se mladosti kada je njoj "stalno pravio probleme", a Anastasiji govorio s kim će da se druži.


"Dok je mama bila u zatvoru ja sam mislio da je u Americi. Anastasiji i meni su pričali da je otišla na turneju i ja sam verovao u to. Bio sam dete, išao sam u školu i čekao da se mama vrati. Niko od dece me nije zadrkivao, bili smo svi mali pa o tome nismo ni razmišljali", rekao je Veljko i dodao da mu nastavnici nikad nisu gledali kroz prste zbog poznate mame.


"Bio sam dobar đak, istoriju sam obožavao, ali matematiku i hemiju niko nije mogao da me natera da naučim. Ipak, moj karakter je sve to bacio u drugi plan, nastavnici su bili šokorani koliko sam bio nemiran, pitali su mamu šta je sa mnom. Stalno sam pravio neke gluposti, bio sam tvrdoglav, tukao sam se, ma haos. Od mame sam dobijao batine jer sam svaki dan pravio neke smicalice po školi. Kada bi mi nastavnik kazao da uradim nešto ja bih odbrusio 'neću, ne zanima me to'. Odmah su mi pretili da će zvati Svetlanu. Kakve sam sve gluposti pravio, trebalo je više da me bije!".


Veljko kaže da je Anastasija, za razliku od njega, uvek bila fina.


"Ja sam bio katastrofa, a ona dobrica. Voleo sam da je čivam, pa niko nije smeo ništa da joj kaže ili da joj priđe. Birao sam ko će joj biti drugarica, a ko drug. U osnovnoj školi sam zabranjivao deci da se druže s njm. Osećao sam odgovornost za celu porodicu, a za sestru posebno, jer smo ostali rano bez oca. Sada shvatam da kao klinac nisam mogao ništa da zna, da sam previše brinuo za nju, pa sam joj zato svašta zabranjivao. Možda mi je tada zamerala, ali sada je svesna da sam radio sve za njeno dobro".


Ražnatović se dotakao i emotivnih veza, odnosno prve ljubavi o kojoj je odmah sve ispričao mami Ceci i tetki Lidiji koju zove drugom majkom.


"Prvi put sam se zaljubio čim sam krenuo u školu. I prvi seks sam imao baš rano, sa 12--13 godina. Stalno su se neke devojčice motale oko mene, valjda sam im bio sladak, a ja sam to koristio. Kada sam prvi put spavao sa devjkom odmah sam o tome pričao sa majkom i tetka Lidijom, jer imamo drugarski odnos. One su uvek bile tu da me saslušaju. Kome ću da pričam, ako ne njima. One su mlade i razumele su sve što se tiče tih muško ženski odnosa, Uvek su me lepo savetovale, mada tetku sam slušao više nego majku!".


Izvor: Cafe.ba

Copyright © 2015-2021 Radio BN. Sva prava zadržana.

Razvoj: Slađan Milovanović.