Neverovatno! Može da hoda s okrenutim stopalima za 180 stepeni!


Objavljeno: 2018-09-10 15:49:00Mosesa Lanhama (57) iz Mičigena u SAD zbog svoje bizarne ali zanimljive jednistvene sposobnosti da stopala okrene za 180 stepeni i da hoda, zovu Mr Plastic (u prevodu gosp. Plastika)...


Foto: blic

Svoju bizarnu sposobnost Mosesa je otkrio sa 14 godina nakon što je pao s užeta na času fizičkog vaspitanja, s visine od pet i po metara.

 

Zbog povrede koju je pritom dobio razvila mu se dodatna hrskavica i tkivo u zglobovima kolena, kukova i gležnjeva. Pa tako sad može bez ikakvih problema okretati na vrlo neobične načine pa i da svoja stopala okrene za 180 stepeni i tako hoda!

 

“Hodati s izvrnutim stopalima mi je čak i udobnije od normalnog hodanja. Koliko znam, ja sam jedini na svetu koji može tako hodati. Znam za slučaj čovjeka koji može okrenuti stopala, ali nije u stanju hodati ovako kao ja ", izjavio je ovaj amerikanac za lokalne medije.

 

Lanham je takođe proglašen čovekom koji ima najfleksibilnija stopala na celom svetu a takođe čovekom koji je najbrže pretrčao distancu od 20 metara sa okrenutim stopalima za 180 stepeni!

 

"Obožavam videti reakcije ljudi kad ovo radim pred njima. Uglavnom su zadivljeni, ali jedna je osoba povratila kad je videla da to radim”, ispričao je on uz osmeh.

 

Pogledajte video:

 


Izvor: zanimljivostidana.com
Copyright © 2015-2019 Radio BN. Sva prava zadržana.

Razvoj: Slađan Milovanović.