Namerno se vratio u zatvor da bi mogao gledati TV


Objavljeno: 2019-09-25 18:46Francuski provalnik namerno je ostavio tragove DNK na mestu zločina samo samo da bi završio u zatvoru i da bi besplatno mogao gledti šifrirani TV kanal...


Foto: ilustracija

Mesečna pretplata na francuski premium televizijski kanal Canal + košta oko 10 evra, ali zatvorenici u francuskim zatvorima mogu ga gledati potpuno besplatno, što je očigledno bio dovoljan razlog da bivši kriminalac - provalnik, počini zločin i na kraju da ga uhapse!

 

Tokom leta, neimenovani 25-godišnjak počinio je niz provala u predgrađu Tuluza ali postojalo je nešto o njegovom modusu rada,istražitelje je bunilo to što je ostavljajo silne tragove na mestima zločina, kao da želi da se identifikuje njegov DNK.

 

Sumnje policajaca bile su tačne jer je zločinac priznao da je pljuvao po kućama u koje je provalio nadajući se da će policija proveriti DNK.

 

2. septembra, tokom saslušanja pred Krivičnim sudom, provalnik je glasno izjavio da želi da se vrati u zatvor kako bi mogao da gleda Kanal +, što je šokiralo čak i njegovog advokata tokom suđenja.

 

"Ljudi koji kažu da više vole zatvor na ulici su prilično česti, ali ovo je verovatno prvi put da sam branio klijenta koji želi u zatvor da gleda programe za odrasle", rekla je Delphine Reinaud-Aimard, advokat optuženog za medije grada Tuluza.

 

Želja da se ode u zatvor radi pretplate na TV kanal je definitivno prva ovakva u Francuskoj.


Izvor: zanimljivostidana.comCopyright © 2015-2020 Radio BN. Sva prava zadržana.

Razvoj: Slađan Milovanović.