"> " />


Na siromašno naselje Hong Konga padala ''kiša'' novca!


Objavljeno: 2018-12-17 15:39:00U Hong Kongu ovih dana je zabeležen zanmljiv i neobičan prizor "kiša" novca koja je padala na ulicu! Za sada ne postoji neko službeno objašnjenje šta se to dogodilo novcem koje je padalo u Hong Kongu...


Foto: YouTube screenshot

U subotu poslepodne u siromašnom distriktu Sham Shui Po u Hong Kongu s neba su počele padati novčanice od 100 honkongških dolara (oko 11 evra vrednosti), a iznenađeni i veseli građani su počeli skupljati novac.

 

Neki su se penjali na krovove kako bi skupili što više honkongških dolara. Međutim, uskoro je stigla policija u ulicu Fuk Wa te je pokvarila zabavu tražeći da svi predaju novac koji su skupili, a radi se o ukupno 566 evra.

 

Istrage neće biti, kao ni potrage za onim kome novac pripada jer nije bilo nikakve štete. Pre "kiše" novca se putem Facebooka obratio čovek koji je najavio ovaj događaj.

 

"Da li neko veruje da novac može padati s neba", rekao je između ostalog muškarac, nakon čega je novac počeo padati na tlo.

 

U opisu videa se navodi da je dobročinitelj "superheroj" koji je "pljačkao bogate da bi pomogao siromašnima". Veruje se da je muškarac vlasnik kompanije koja promoviše trgovinu digitalnim dobrima preko interneta.

 

Pogledajte kako je to bilo:

 


Izvor: zanimljivostidana.com
Copyright © 2015-2019 Radio BN. Sva prava zadržana.

Razvoj: Slađan Milovanović.