NOVI SAD: Huligani amateri protiv interfona! (VIDEO)


Objavljeno: 2017-01-12 11:29:00Dva vandala, za koja se veruje da su maloletna postale su internet zvezde preko noći kada se društvenim mrežama prošio snimak njihovog čina, a koje su snimile nadzorne kamere.


Foto: Facebook/nsu.rs

Dva vandala, za koja se veruje da su maloletna postale su internet zvezde preko noći kada se društvenim mrežama prošio snimak njihovog čina, a koje su snimile nadzorne kamere. Naime dvojica tinejdžera kamera je snimila dok su demolirali ulaz u zgradu u ulici Đorđa Magaraševića, u Novom Sadu.

 

Njima očito nije bilo dovoljno što su pokidali intrefon dok sve to snima sigurnosna kamera, nego su se čak dva puta vraćali da ga dokusure. Vrhunac cele priče je to, što su na kraju se vratili maskirani kako bi pokušali da unište kameru koja je njihov čin vandalizma snimila. Iako u vandalskom činu nema humora, način na koji su vandali hteli da se sakriju pred kamerom, koja ih je snimila u dva navrata, izazvao je smeh cele Srbije. Pogledajte snimak...

 

 

Taj snimak je izazvao reakcije građana na društvenim mrežama. Kako se sumnja, dvojica mladića od 18 i 20 godina uništili su interfon u zgradi na adresi Đorđa Magaraševića i snimak sa kamere pojavio se na društvenim mrežama.

 

Sumnja se da su 1. januara oko tri sata posle ponoći oštetili i sigurnosnu kameru na toj stambenoj zgradi.Mladići će danas biti dovedeni sudiji Prekršajnog suda u Novom Sadu.


Izvor: B92
Copyright © 2015-2019 Radio BN. Sva prava zadržana.

Razvoj: Slađan Milovanović.