NISU DROGE: Pevač priznao da ima ozbiljne zdravstvene probleme!


Objavljeno: 2020-01-09 22:57Mnogi su spekulisali da mladi kanadski pevač ima problema sa drogama, kada su na nekim njegovim fotografijama procenili da izgleda loše. Međutim, Džastin Biber ih je demantovao na društvenim mrežama i otkrio pravi razlog njegovog lošeg stanja i izgleda.


Foto: Justin Bieber

Naime, on je napisao:

 

- Nekoliko teških godina je iza mene. Godinama patim od hronične virusne infekcije. Ljudi misle da sam na meta-amfetaminima, ali ne shvataju da mi je nedavno dijagnostikovana lajmska bolest, a da sam u prethodnom periodu imao težak slučaj mononukleoze, koja je uticala na mozak i moje sveukupno zdravstveno stanje.

 

Lajmsku bolest šire krpelji. Prvi simptomi su groznica, osip, malaksalost i migrene. Može dovesti do srčanih problema i paralize facijalnog nerva, kao i do jakih bolova u zglobovima.

 

On je trenutno pod terapijom, a otkrio je da se sprema dokumentarni film o njegovom životu i karijeri koji će objaviti na Jutjubu:

 

- Videćete protiv čega se borim i pobeđujem. Vratiću se bolji nego ikada pre. - pozitivnog stava je dvadesetpetogodišnji pevač.


Izvor: Novosti

Copyright © 2015-2021 Radio BN. Sva prava zadržana.

Razvoj: Slađan Milovanović.