NEZGODA NA WC ŠOLJI: Ujela ga zmija za ponos! (Foto&video)


Objavljeno: 2020-09-10 09:40Jedan tinejdžer hitno je prevezen u bolnicu pošto ga je piton ugrizao za penis dok je sedeo na toaletu u svom domu, u Tajlandu.


Foto: The Sun

Širapop Mašukarat, koji ima 18 godina, bio je u toaletu u utorak uveče, kada je osetio iznenadni bol. Tinejdžer je spustio pogled i video pitona stegnutih čeljusti oko njegovog penisa. Krv je curila po pločicama toaleta.


Ipak, piton je brzo prestao s napadom a mladić je prestravljeno vikao i istrčao iz toaleta tražeći pomoć. Sve se dešavalo u Tajlandu u mestu Nontaburi, na oko 20 kilometara od Bangkoka.

 

Lekari su morali da rane tretiraju antibioticima a tinejdžer sada ima i tri šava na mestima ujeda.

 

 


„Bio sam u toaletu, ali nekoliko trenutaka nakon što sam seo, iznenada sam osetio bol u penisu. Spustio sam pogled i video da je tu zmija. Nije bila baš velika njen ujed je bio tako jak. Nadam se da ću se oporaviti“, rekao je Širapop.


Osoblje iz službe zadužene za divlje životinje, takođe je stiglo na lice mesta i započeli su potragu za pitonom. Zmija je ipak još bila u toaletnoj šolji.

 

 


Bez problema su uhvatili pitona, čija je dužina bila oko dva metra. Odneli su ga u vreći, pre nego što su ga pustili nazad u šumu.


Izvor: The SunCopyright © 2015-2020 Radio BN. Sva prava zadržana.

Razvoj: Slađan Milovanović.