"> " />


NESREĆA: Voditeljka TV PINK u operacionoj sali, ruka amputirana, borba za život...


Objavljeno: 2019-02-07 10:10:00Mlada voditeljka Dea Đurđević teško je povređena i ruka joj je otkinuta u jutrošnjoj saobraćajnoj nesreći, koja se oko 6 sati, dogodila kod beogradske bolnice "Dr Dragiša Mišović".


Foto: Dea Đurđević, printscreen

 

Voditeljka, koja je u vezi sa 20 godina starijim kolegom Mladenom Mijatovićem, u izuzetno je teškom stanju prevezena na VMA pošto je ostala bez ruke na samom mestu nesreće i trenutno je u operacionoj sali.

 

Dea je nedavno ogovarala na pitanje da li pravi saobraćajne prekršaje, budući da njen dečko novinar crne hronike.

 

"Ne. Može li da se slaže? Ne smem da kažem, Mladen će me ubiti. Svakom se desi ne možeš da sve vreme držiš papučicu na vreme", odgovorila je tada Dea.

 

Podsetimo, jutros je prvo došlo do sudara putničkih vozila, vozači su izašli iz kola da provere i utvrde štetu, a GSP autobus je naleteo na voditeljku i doslovno je "pokupio" na trotoaru.

 

Njena koleginica Jovana Joksimović, dok je slušala izveštaj sa mesta nesreće, kada je čula za strašnu vest, rasplakala se. Njih dve su radile zajedno i Dea je jednom prilikom otkrila da nije ljubomorna na Joksimovićku, već naprotiv da joj je veoma zahvalna jer joj je pomogla u karijeri.


Izvor: Kurir
Copyright © 2015-2019 Radio BN. Sva prava zadržana.

Razvoj: Slađan Milovanović.