NEĆE TATINE PARE: Sin poznatog pevača postaje taksista!


Objavljeno: 2020-08-27 11:10Dvadesetpetogodišnji sin Ace Lukasa Lazar Vuksanović odlučio je da sam stane na svoje noge, te je potražio posao u jednom taksi udruženju jer ne želi više da uzima novac od svog slavnog oca.


Foto: NEĆE TATINE PARE: Sin Ace Lukasa postaje taksista!

Lazar je želeo da postane menadžer, ali je još mlad da bi se bavio time. Zato mu je Aca kupio auto kako bi mu pomogao da zaradi neki dinar. Pošto mesecima nema posao, već uzima pare od tate, rešio je da postane taksista. Pozvao je taksi kompaniju i zakazao razgovor za posao.

 

Nije rekao da je Lukasov sin, ali su oni odmah prepoznali da je reč o Lazaru jer neverovatno liči na oca. Nisu mu rekli odmah da je dobio posao, ali sam siguran da će ga zaposliti jer zamislite koliko je zanimljivo da vas po Beogradu vozi sin najpoznatijeg folkera na Balkanu - kaže izvor blizak porodici Vuksanović.

 


Aca je često isticao da želi da se njegova deca osamostale i sama izbore za svoje mesto pod suncem. Tako Lukasova ćerka radi kao šminkerka, dok će sin, po svoj prilici, uskoro raditi kao taksista.


Izvor: Alo

Copyright © 2015-2021 Radio BN. Sva prava zadržana.

Razvoj: Slađan Milovanović.