NAZVALA GA TITO: Mislila je da je udomila domaću mačku!


Objavljeno: 2019-11-26 23:52Florensija Lobo, tinejdžerka iz Argentine, šokirala se kad je saznala da je njen ljubimac, mačka koju je udomila, ustvari divlja mačka.


Foto: Screenshot

Djevojka je ispričala da su ona i brat pronašli dve mačkice koje su odlučili da udome i dali su im imena Tito i Dani. Jedna od njih je ubrzo uginula, ali drugu su zadržali kao ljubimca.

 

Za lokalne medije Florensija je otkrila da je Tito bio malo živahniji nego što je očekivala, ali da nije posumnjala da se radi o bilo čemu većem od obične mačke.

 

"Voli da se igra i prilično je brz. Obožava da se popne na sto i skače sa njega, ali mislila sam da je to normalno".

 

Istinu je saznala kad se Tito tokom igre povredio pa ga je odvela kod veterinara koji je potvrdio da se radi o divljoj mački koja pripada vrsti jaguarundi. Na kraju ga je predala organizaciji za spašavanje životinja gde će ostati dok mu ne zaleče nogu, a zatim će biti pušten u divljinu.

 

"Stalno me pratio kuda god da sam išla. Nikad mu nije ništa nedostajalo dok je bio kod mene. Bio je moj ljubimac i jako mi je teško što moram da se rastanem od njega, ali znam da će mu biti bolje kad se vrati u prirodu", ispričala je.

 

 


Izvor: KurirCopyright © 2015-2020 Radio BN. Sva prava zadržana.

Razvoj: Slađan Milovanović.