Mlada Iračanka rodila sedmorke!


Objavljeno: 2019-02-18 15:37:00Jedna mlada 25-godišnja neimenovana iračanka rodila je prve sedmorke, i to prve u srednjoistočnim državama - u Iraku...


Foto: Nezavisne novine

25-godišnja žena na svet donela šest devojčica i jednog dečaka, a sve bebe su začete prirodnim putem.

 

Iz zdravstvenog centra u iračkoj istočnoj provinciji Diyali, potvrđeno je da bebe zdrave i da se osećaju dobro, a mlada majka je dobrog zdravlja posle porođaja.

 

Otac beba Youssef Fadl kaže da nisu planirali proširenje porodice. Iako su im nudili, par je odbio da abortira nekoliko beba, pa su sada postali roditelji sedam beba.

 

Na fotografiji koja je uslikana neposredno nakon porođaja vide se četiri bebice koje još nisu ni otvorile oči u potpunosti.

Naravno ova vest je obišla planetu i mogi su bili oduševljen ovim događajem, ali mnogi na društvenim mrežama su se šalili na račun porođaja Pa je bilo i onih koji su izlazak poslednjeg deteta uporedili sa bandži džampom, aludirajući na to da su mu put ka svetu olakšale bebe rođene nekoliko trenutaka ranije.

 

Bilo je i veoma simpatičnih su komentara na račun toga što je među sedam rođenih beba samo jedan dečak, pa su pojedini rekli kako će u životu imati svakodnevnu glavobolju zbog toliko sestara.

 

Ali najviše je bilo onih komentara koji su majci poželeli sreću u životu kao i novorođenim sedmorkama!


Izvor: zanimljivostidana.com
Copyright © 2015-2019 Radio BN. Sva prava zadržana.

Razvoj: Slađan Milovanović.