Milan prijavio Severinu zbog nasilja u porodici!


Objavljeno: 2018-11-08 21:52:00​Sredinom oktobra, kako prenosi 24sata.hr, pjevačica Severina Kojić (46) u elektronskoj prepisci oštrim se riječima obrušila na bivšeg partnera Milana Popovića (51), s kojim dijeli starateljstvo nad maloljetnim sinom Aleksandrom.


Foto: Severina i Milan, iz srećnijih dana

 

Riječi pjevačice isprovocirale su srpskog milionera, zbog čega ju je prijavio Centru za socijalni rad, optužujući je za porodično nasilje.

 

Službenice nisu mogle ni potvrditi, ali ni demantovati kako su prijavu, prema službenoj dužnosti, proslijedile policiji.

 

"Od početka sudskih postupaka s bivšim partnerom Severina je već više puta bila prijavljivana za razne gluposti. Sve prijave protiv nje bile su odbačene kao neosnovane. Za ovu prijavu sad čujem prvi put i mogu vam reći da sam "umro od smijeha"", rekao je menadžer pjevačice Tomislav Petrović.

 

Gospođu Kojić fanovi prošlih sedmica vrlo rijetko susreću na ulicama Zagreba, baš kao i na gažama. Na društvenim se mrežama hvali kako naveliko snima novi album.

 

Kako mediji prenose, Popović je prijavu podnio putem Centra za socijalni rad, a ne lično policiji ili tužilaštvu, kako ne bi izgledalo da je riječ o osveti bivšoj partnerki s kojom se spori na sudu oko zajedničke brige i skrbi za dijete.

 

Osim toga, prijava za porodično nasilje koja ide putem Centra dodatno dobiva na težini. Naime, Centar je dužan prijaviti nadležnim tijelima svaku sumnju u porodično nasilje, a policija i tužilaštvo dužni su svaku takvu prijavu ispitati.

 

U zagrebačkoj policiji nisu mogli ni potvrditi ni demantovati informaciju da provode kriminalističku obradu protiv pjevačice. Sasvim uobičajeno, jer je policijsko postupanje tajno, posebno u slučajevima porodičnog nasilja.


Izvor: 24sata.hr
Copyright © 2015-2019 Radio BN. Sva prava zadržana.

Razvoj: Slađan Milovanović.