Milan Tegeltija na Maldivima uživa na +30 celzijusa 


Objavljeno: 2021-01-15 09:37Milan Tegeltija, bivši predsjednik Visokog sudskog i tužilačkog savjeta, trenutno se nalazi na Maldivima, na godišnjem odmoru, gdje uživa plodove uništenja pravosuđa BiH, koje je izvrsno naplatio. 


Foto: Milan Tegeltija na Maldivima uživa na +30 celzijusa 

Piše: Slobodan Vasković

 

Tegeltija je ostavku na mjesto predsjednika i člana VSTS podnio 20.12.2020., a trenutno je u statusu sudije Osnovnog suda u Banjaluci.

 

Prema mojim izvorima, odmah nakon što je obavio formalnosti oko odlaksa iz VSTS otišao je na godišnji odmor; Odlučio je da “prezimi” na Maldivima do rekonstrukcije Vlade RS, koja bi trebala da se desi oko prvog marta.Tegeltija se nada funkciji Ministra pravde u Vladi Republike Srpske.

 

Naravno, pitanje je otklud Tegeltiji toliki novac da može, svako malo, otići na neku atraktivnu svjetsku destinaciju? Pa od poslova uništenja pravosuđa BiH, koje je on uspješno izveo i još uspješnije naplatio.

 

Onog trenutka kada Tegeltiju pravosudni organi BiH presude na nekoliko stotina godina robije znaćemo da je počeo oporavak tog stuba društva. Do tada, sve je i dalje, u najvećoj mjeri, trulež i otrovni mulj.


Izvor: Slobodan Vasković

Copyright © 2015-2021 Radio BN. Sva prava zadržana.

Razvoj: Slađan Milovanović.