Melanijina konkurencija ili nešto više ?!


Objavljeno: 2017-11-10 15:33:00Houp Hiks je nedavno postala direktorka za komunikacije Donalda Trampa. Ona je obrazovana, harizmatična i lepa, a njen šarm nikoga ne ostavlja ravnodušnim.Iako nema dana političke karijere, 29-godišnja Houp Hiks je uspela da se istakne svojim marljivim radom tokom predsedničke kampanje Donalda Trampa.


Foto: YouTube screenshot

 

Danas je njegova najmlađa savetnica, te se redovno pojavljuje u društvu zvaničnika. Na nedavnoj večeri u Japanu, koju je tamošnji premijer Šinzo Abe priredio za američkog predsednika, Houp Hiks se pojavila u elegantnom smoking odelu.

 

 

Ona je oduševila sve prisutne svojim izgledom, ali i profesionalnošću, a bliski ljudi je opisuju kao finu, prijateljski nastrojenu i iznad svega - lojalnog borca. Tramp je opisao kao "prirodnu" i "izuzetnu". Inače, lepa brineta dolazi iz porodice koja se godinama bavi odnosima sa javnošću, što objašnjava zbog čega se Houp odlučila za ovaj životni poziv.

 

 

 

 

Houp se u mladosti bavila modelingom, a najveći uspeh ostvarila je sarađujući sa modnom kućom Ralf Loren. Nedavno su na internetu počele da kruže priče da je Hiks navodno Trampova ljubavnica, što se definitivno nije svidelo Melaniji.

 

 

Zato nas i ne čudi da se njih dve sreću samo kad moraju, kao što je bio slučaj u zvaničnoj poseti Japana.


Izvor: B92
Copyright © 2015-2018 Radio BN. Sva prava zadržana.

Razvoj: Slađan Milovanović.