Masovna TUČA u avionu - zbog maske! (VIDEO)


Objavljeno: 2020-10-29 11:02Masovna tuča izbila je u avionu na letu od Nju Džersija do Portorika zbog toga što neki putnici nisu nosili maske.


Foto: Masovna TUČA u avionu - zbog maske!

Putnici snimili masovnu tuču u avionu zbog maske
Incident se dogodio po slijetanju u San Huan u Portoriku, kada je policija pokušala da interveniše, kako su saopštili, zbog žene koja se “ponašala agresivno”.


Žena koja je identifikovana kao Njasi Veronika Pejn, kako je saopštila policija, vikala je na jednog od putnika i pokušala da ga napadne, a sukob i tuču koja je izbila snimili su drugi putnici, prenosi “Njujork post”.


Prema svjedočenju putnika, sve je počelo kada se jedan muškarac tokom leta šetao po avionu bez maske. Stjuardese su ga upozorile da ne mijenja sjedišta i da stavi masku. Slično su se ponašale i tri žene koje su putovale sa njim i takođe su upozorene.


Situacija je kulminirala po slijetanju, kada su tri muškarca počela da galame na te žene i da ih vrijeđaju na rasnoj osnovi.


Potom je počeo i fizički sukob, a Pejn nije prestala ni kada su pokušali da ih razdvoje. Uhapšena je i određena joj je kaucija od 150.000 dolara.

 


Izvor: Agencije

Copyright © 2015-2021 Radio BN. Sva prava zadržana.

Razvoj: Slađan Milovanović.