Manekenka prodaje nevinost da plati putovanja!


Objavljeno: 2019-02-25 18:49:00Manekenka Mahbuba Mamadžada svoju nevinost prodaje na internetu. Prvobitno je tražila 100 000 evra, a sada je ta cifra premašila 2,5 miliona...


Foto: srpskainfo.com

Iza njenog poteza stoji želja da proputuje svijet i to u društvu sa majkom. Atraktivna 23-godišnjakinja svoju nevinost, za koju ima i ginekološku potvrdu, oglasila je na jednom njemačkom portalu gdje je u toku aukcija. Ko ponudi najviše, u obavezi je da uplati 20 odsto od punog iznosa unaprijed, te da rezerviše luksuznu hotelsku sobu za njega i Mahbubu.

 

– "Moja majka je žrtvovala sve da bih ja bila srećna i imala sve što želim. Sada je red na mene, da joj vratim sve to i da učinim da bude ponosna na mene "– istakla je ova manekenka iz Azerbejdžana, a prenio britanski Daily Star.

Nije bilo potrebno dugo da ova mlada dama izazove ogromno interesovanje, a spekuliše se da je na aukciji najviše novca ponudio jedan japanski političar. Mahbuba traži i sponzora koji bi joj davao mjesečni džeparac od 30 hiljada evra, no pored čežnje za situiranim muškarcem, ona ima i želju da se dodatno ostvari na profesionalnom planu.

 –" Voljela bih da jednog dana živim u Americi i tamo nastavim sa karijerom u jednoj od njihovih najboljih agencija" – istakla je Mahbuba.

Zahvaljujući svom oglasu ona je i preko noći postala popularna na društvenim mrežama gdje je sada prati više od 40 000 ljudi, dok je ta brojka prije samo nekoliko dana bila daleko manja.

 

Inače, Mahbuba trenutno živi u Turskoj, a uprkos tome što je jedan od najboljih azerbejdžanskih modela, tvrdi da joj nedostaje novac kako bi plaćala kuću za sebe i majke, ali i studije koje pohađa.

 

Zanimljivo je da je u početku željela da proda nevinost za svega 100 000 evra, ali se na aukciji ta cifra popela na 25 puta veći iznos.


Izvor: srpskacafe.com
Copyright © 2015-2019 Radio BN. Sva prava zadržana.

Razvoj: Slađan Milovanović.