Manekenka koja ne brije noge


Objavljeno: 2017-11-08 21:08:00Švedski model Arvida Bistorm postala je poznata širom sveta nakon reklamne kampanje za Adidas. Iako za sebe ne kaže da je feministkinja, smatra da ima pravo da pokaže celulit na društvenim mrežama, pa se ni ne depilira i ne brije.


Foto: YouTube screenshot

Kada je objavljena kampanja manekenka je dobila pretnje u porukama i komentarima, pojedinci su joj slali smrtne pretnje jer ne brije noge. Na društvenim mrežama "buknuo" je rat kad su se pojavile fotografije sa crvenog tepiha u Los Anđelesu sa Art i Film Gale.

 

 

Isto kao i kada je Arvida objavila na Instagramu fotografiju na kojoj reklamira "Adidas", tako su se i sada pojavili uvredljivi komentari. "Problem je što nisam konformista i zato dobijam pretnje u porukama. Šaljem ljubav svima i pokušajte da se setite da nismo svi isti", napisala je.

 

 

 

A sada na crvenom tepihu, Arvida se pojavila u crnoj top haljini. Duboki šlic, gola ramena otkrili su njeno telo i malje kojim je prekriveno. Ona ni ovog puta nije odustala od svojih principa i još jednom je pokazala da ju je baš briga za to šta ljudi misle o njenoj nozi ili pazuhu koji ne brije.

 

 

 


Izvor: B92
Copyright © 2015-2019 Radio BN. Sva prava zadržana.

Razvoj: Slađan Milovanović.