Maca preživela pranje u veš-mašini!


Objavljeno: 2019-06-27 12:41:00Znatiželjna kao i uvijek, mačka mora svuda da zaviri. Ali slučaj znatiželje mačora Feliksa iz Minesote iznenadio je sve.


Foto: Mačak u veš-mašini!

 

Naime, ovaj jednogodišnji mačor ušao je u bubanj veš-mašine svoje vlasnice Stefani Kerol i preživio 35-minutno pranje.

 

Stefani se na trenutak okrenula i nije primjetila kada se Feliks ušunjao u bubanj. Iako uglavnom proverava bubanj prije uključivanja mašine za pranje veša, ovog puta to nije uradila.

 

"Imam tri mačke i nijedna nikada nije ulazila u bubanj mašine za pranje ili sušenje veša. Međutim, čula sam da se to događa i uvijek sam provjeravala bubanj. Ovog puta nisam i šokirala sam se kada sam ga vidjela. Nakon što je mašina za pranje veša završila, Felix je bio skroz mokar, preplašen, zbunjen, jedva je disao i imao je modrice po cijelom tijelu", rekla je Stefani.

 

Feliksa su odmah odveli kod veterinara. Bio je u kritičnom stanju, ali na svu sreću njegovo zdravstveno stanje se poboljšalo.

 

"Imao je nizak krvni pritisak, nizak broj otkucaja srca, nizak nivo kiseonika, nisku temperaturu, modrice i hemijske opekotine rožnjače koje su uzrokovale sljepilo. Na svu sreću, sada je bolje. Njegovi otkucaji srca vratili su se u normalu i već se mazi sa veterinarima i nama. Čak se i okupao", ispričala je Stefanina ćerka Aša


Izvor: B92
Copyright © 2015-2019 Radio BN. Sva prava zadržana.

Razvoj: Slađan Milovanović.