MT: Samo riječi HVALE za bivšu ŽENU svog dječka!


Objavljeno: 2020-02-19 12:49Milica Todorović (29) kaže da se poznaje sa Ivanom Nikolić (37), bivšom ženom Petra Strugara (31), sa kojom glumac ima sina Zarija. Iako neobično, pogotovo kada su javne ličnosti u pitanju, Milica za Ivanu ima samo riječi hvale i to ne krije.


Foto: Petar Strugar i Milica Todorović

"Znamo se. Ivana je divna, fenomenalna osoba i car. U super smo odnosima. Sin mu je takođe jedno predivno i prepametno dete. To jeste retkost, ali sa mnom to stvarno nije problem. Kad naletiš na normalne ljude, ništa nije teško", kaže Milica za Stars.

 

Podsjetimo, Ivana je nedavno ispričala da li Petar jednako brine o sinu otkako je sa Milicom.

 

"Da, da. Petar je jako dobar otac i pažljiv, i brine dobro o Zakiju", rekla je glumica.

 

Inače, Milica je priznala i da se iznervirala kada je pročitala izjave svog oca koji je rekao da Petar treba Milici da napravi dijete, jer joj je vrijeme.

 

"Izgorela sam (smijeh). Sve ti je jasno. Ali, ja sam preslikani moj tata. Što na um, to na drum. Mama je glava porodice i kritikovala ga je što se javio novinarima na telefon. Ipak, na njega i ne mogu da se naljutim, sve priča iz srca i ima najbolje namere", priznaje pjevačica.

 

Na priče da su Petar i ona doprinijeli popularnosti jedno drugom, Milica kaže da nije očekivala ovoliki "bum".

 

"Ne bih to tako nazvala, jer smo oboje javne ličnosti. Ljudima je zanimljivo kada dvoje poznatih počnu romansu. Bila sam svesna toga da će se o tome pričati, ali nisam očekivala baš ovoliki bum", rekla je Todorovićeva.


Izvor: Nezavisne

Copyright © 2015-2022 Radio BN. Sva prava zadržana.

Razvoj: Slađan Milovanović.