MM sa 30 godina mlađom!


Objavljeno: 2019-09-16 10:41Mitar Mirić (62) jeste oženjen, ali, što bi naš narod rekao - kao momak živi. Pevač, kako Kurir ekskluzivno saznaje, poslednje dve i po godine navodno uživa u ljubavi sa 30 godina mlađom pevačicom Draganom Janićijević (32), koja živi u selu Tulare kod Prokuplja.


Foto: Mitar Mirić sa 30 godina mlađom

 

Iako je decenijama u braku sa Suzanom Mirić, s kojom ima ćerku, folker i njegova ljubavnica se u poslednje vreme i ne kriju, tvrdi naš izvor. Štaviše, Lepa Gaga, kako joj je, inače, umetničko ime, uredno kači njihove zajedničke fotografije na društvene mreže, a prema rečima našeg izvora, njih dvoje su glavna tema u Topličkom okrugu.

 

- Mitar je veliki zavodnik. To se zna, a ni on to ne krije. Zbog toga što je slab na ženski rod, oduvek je imao probleme sa suprugom. Opstali su u braku, ali on nije promenio svoj način života. Pre tri godine upoznao je Draganu, koja mu se odmah približila i stavila mu do znanja da joj njegovo društvo imponuje. Ta mala mu se svidela na prvi pogled, pa su razmenili kontakte. Počeli su nešto kasnije da se viđaju, najpre tajno, a onda i da izlaze po javnim mestima. Vodio ju je na svoje nastupe, a s obzirom na to da je i ona pevačica, mnogo joj pomaže oko posla - priča naš izvor blizak pevaču i dodaje da paru ne smeta razlika u godinama.

 

- Pa, iskreno da vam kažem, Mitru to prija. U njenom selu kraj Prokuplja samo se o tome priča. Drže se za ruke, ljube se kao da su sami na svetu. Ljudi koji ih viđaju tako zaljubljene ispiraju usta sa njima. Međutim, njih to ne zanima, njoj je važno da Mitar ne švrlja sa strane, a njemu da pored sebe ima mladu devojku. Ne znam da li je njegova žena upućena u njihovu vezu, ali znam da Dragana njihove slike kači po društvenim mrežama. Pored toga, ona je i majka. Ima sina, i Mitar ga veoma voli, kao i dete njega. Često dolazi u selo kod nje, pomaže joj koliko može i ljubav cveta - završava naš izvor, a u prilog njegovim rečima svedoče i zajedničke fotografije. Na naslovnoj fotki na njenom Fejsbuku se vidi kako Dragana u usta ljubi pevača, a slična fotografija stoji i na njegovom zvaničnom profilu.

 

Ovim povodom tražili smo komentar od Mirića, koji nam je rekao:

 

- Poštovana novinarko, ona je snimala dva spota sa mnom i ponegde pevala sa mnom, tako da nije tačno. Veliki pozdrav.

 

Sa druge strane, do zaključenja broja na poruke nisu odgovarale Suzana Mirić i Dragana Janićijević.


Izvor: KurirCopyright © 2015-2020 Radio BN. Sva prava zadržana.

Razvoj: Slađan Milovanović.