MITAR: Dragani Mirković NIKADA neću OPROSTITI!


Objavljeno: 2017-05-18 21:34:00Pevač Mitar Mirić odlučio je da progovori i otkrije sve detalje svađe sa koleginicom Draganom Mirković! Njihovo prijateljstvo, nažalost, puklo je pre sadam godina.


Foto: Mitar Mirić

Pevač Mitar Mirić odlučio je da progovori i otkrije sve detalje svađe sa koleginicom Draganom Mirković. Njihovo prijateljstvo, nažalost, puklo je pre sadam godina.

 

- Razlog njihove svađe je to što se Dragana nije pojavila na Miletovom koncertu u "Areni" 2009. godine. Pored toga što je odbila da dođe, ona je tražila da on ne koristi slogane zajedničke pesme "Jači nego ikad" u svojoj kampanji za taj koncert. Njega je to mnogo pogodilo i sigurno nikada neće pristati da zakopaju ratne sekire - tvrdi izvor blizak ovoj grupi.

I Mitar je pričao na ovu temu:

- Bilo je mnogo svađa između članova "Južnog vetra", ali svi se pomirimo. Ali ovo sa Draganom je nešto drugo. Ona je mene ujela za srce nekoliko puta i to joj nikada neću zaboraviti. Nije samo koncert u pitanju. Želim joj sve najbolje, ali ne bih voleo da imam nikakav kontakt sa njom. Ona za mene ne postoji - rekao je Mitar.


Izvor: Informer
Copyright © 2015-2018 Radio BN. Sva prava zadržana.

Razvoj: Slađan Milovanović.