"> " />


MILICA: Imam golišave fotke, pa šta i ako se pojave...


Objavljeno: 2017-08-17 11:10:00Milica već tri godine živi sa dečkom Milošem Paunovićem, a kako kaže ne vidi razlog da sa njim stane na "ludi kamen".


Foto: Milica Todorović

 

- Ne vidim šta bi to promenilo. Živim tri godine sa Milošem, lepo nam je i papir ne znači ništa. Ma ja ću da uzmem papirče i da napišem: „Miloše, da li me uzimaš za ženu?“ Tako ću da se udam. Mi lepo funkcionišemo, super nam je. Naravno, svađamo se, ali ne mogu da se setim oko čega. Uglavnom su to neke gluposti - rekla je Milica za "Svet" i dodala da se ne plaši da će intimni trenuci iz njihovog stana isplivati u javnosti, tačnije provokativne fotke koje je slala dečku, nalik onim kakve ima Dara Bubamara:

 

- Pa i da se pojave, šta ima tu da se vidi. Vau, vidi grudi, vau, vidi zadnjicu! Dobro i šta onda? Pa svi to imamo… Ma nikakav problem nemam sa tim - kazala je pevačica.

 

Inače, nakon snimanja spota, Milica i Emina su dobile kritike od medija da im nisu posvetili dovoljno pažnje na visokim temperaturama, kao i od ljubitelja reke Save da su ostavile smeće posle obavljenog posla.

 

- Videla sam. Razumem sve, mada mislim da je sve to bezveze ispalo i da je bila loša organizacija. Nije kriva ni Emina, ni vi, ma niko nije kriv već samo organizacija i nekomunikacija. Ja sam bila samo gost, ali ispravićemo sve i Emina i ja. Žao mi je jadne Emine, svi su je sada napali. Ja sam se baš umorila, vrućina, plus sam pala, kopriva me ožarila, a prva kombinacija mi je bila krzno na 50 stepeni. Kada su videli da se ne slika dobro, presvukli su me, a ja samo što u nesvest nisam pala - branila se popularna pevačica.


Izvor: Alo/Svet
Copyright © 2015-2019 Radio BN. Sva prava zadržana.

Razvoj: Slađan Milovanović.