Lični frizer princeze Dajane otkrio večnu tajnu njene frizure


Objavljeno: 2018-06-18 21:09:00Princeza Dajana ostala je upamćena kao princeza velikog srca, ali i kao jedna od žena s najboljim stilom 20. stoleća. Njena frizura bila je jedna od popularnijih osamdesetih i devedesetih godina, a njen frizer otkrio je tajne koje stoje iza savršene kratke kose koju je nosila.


Foto: YouTube screenshot

Ričard Dalton s njom je radio od 1981. do 1993. godine.

"Sve što sam radio s njenom kosom postala je vest za naslovne strane novina. Pre putovanja u Afriku tražila je da joj napravim novu frizuru, ali sve što bih smislio bilo je predrastično. Morali smo da budemo jako pažljivi. Skraćivao sam joj kosupo pet milimetara svakih nekoliko nedelja da se ne bi primetila velika razlika", rekao je Dalton.

 

 

 

 

Dalton je upoznao Dajanu kad je imao svega 17 godina. Postao je njen lični frizer na njen zahtev, jer je i njena sestra bila njegova klijentkinja. S Dajanom je bio svaki dan u periodu od 12 godina, a bio je i prvi koji je ošišao prinčeve Vilijama i Harija.

 

 

Dalton kaže da ne želi da otkriva sve što je prošao s Dajanom jer su to njihove tajne, ali tvrdi da je bila iskreno zaljubljena u princa Čarlsa. "Uvek sam osećao kao da joj je neophodna zaštita. Mislim da nije bila spremna na sve što se događalo u toj porodici", rekao je Dalton.


Izvor: B92
Copyright © 2015-2019 Radio BN. Sva prava zadržana.

Razvoj: Slađan Milovanović.