Let koji je mogao estradu zaviti u crno!


Objavljeno: 2019-10-07 11:17Pri povratku s nastupa u Cirihu Ilić, Aleksićeva i Barjaktarovićeva pola sata bili u agoniji jer su čuli da je motor aviona promenio zvuk i počeo da krči.


Foto: Let koji je mogao estradu zaviti u crno!

 

Miroslav Ilić, Jadranka Barjaktarović i Seka Aleksić doživeli su pravu dramu na letu iz Švajcarske za Beograd kad je ptica uletela u motor aviona.

 

Incident se, kako nam je otkrio izvor koji se zadesio na letu dogodio kad su se pevači vraćali s nastupa u Cirihu.

 

- Ovakvi incidenti mogu da izazovu ozbiljne probleme, ali, na sreću, to ovog puta nije bio slučaj. Putnici su se ukrcali na avion, koji je poleteo u tačno predviđeno vreme. Ništa nije ukazivalo da nešto može da krene po zlu. Na tom letu su bili i pevači Jadranka, Miroslav i Seka, kao i menadžer Ace Pejovića i Aleksandre Prijović Danijel Blaško. Udobno su se smestili, a stjuardese su, po običaju, izvršile sve neophodne provere. Sva mesta su bila popunjena i avion je lepo krenuo s piste - priseća se naš sagovornik.

 

On kaže da je haos na nebu nastao 20 minuta nakon poletanja.

 

- Jasno se čulo da je motor promenio zvuk. Počelo je da krcka i krči i bilo je vrlo neprijatno to slušati. Odjednom je pilot promenio pravac kretanja i putnici su se uspaničili. Deca su počela da plaču, putnici da se vrte i tih nekoliko minuta, dok se osoblje leta nije obratilo putnicima, bilo je baš napeto. Tada je kapetan počeo da govori i rekao da će zbog tehničkih problema avion biti prinuđen da se vrati na pistu. Nikome nije bilo svejedno i svi su želeli da što pre budu na sigurnom tlu. Iako su stjuardi i stjuardese pokušavali da kontrolišu situaciju, videlo se da je situacija ozbiljna i da su u panici - priča naš sagovornik.

 

Ni pevačima, prema njegovim rečima, nije bilo svejedno.

 

- I oni su se uspaničili. Nisu dramili niti ustajali sa svojih mesta, kao što su to neki radili, ali se videlo da su u strahu. Pola sata je trajala drama na nebu. Kad je avion sleteo, svi su aplaudirali. Na kraju je pilot saopštio da je u motor aviona uletela ptica i da je avio-kompanija obezbedila drugi avion za povratak. Oni putnici koji zbog straha nisu želeli da nastave putovanje ostali su u Cirihu, ali Seka, Miroslav i Jadranka su se vratili drugim avionom i na tom letu je sve bilo u najboljem redu - završava naš izvor.

 

Javne ličnosti često proživljavaju dramu na brojnim letovima.

 

Željko Joksimović doživeo je neprijatnost i uspaničio se jer su avion u kom je bio zahvatile turbulencije, zbog kojih je jedva sleteo na aerodrom u Podgorici.

 

Rada Manojlović jedva se oslobodila straha od letenja. Pevačica izbegava da putuje avionom, pa je nekoliko puta preplakala zbog turbulencija.

 

I Aca Lukas imao je loše iskustvo. On je sa ćerkom išao u Nemačku kad je avion, kako je pevač rekao, propao zbog jakog nevremena.


Izvor: KurirCopyright © 2015-2020 Radio BN. Sva prava zadržana.

Razvoj: Slađan Milovanović.