Koje to brojke muškarci imaju na umu kada su žene u pitanju


Objavljeno: 2019-08-15 19:59Šta je to što muškarce fascinira kada su u pitanju brojke, pogotovo one koje se odnose na žene? Pogledajte 5 stvari koje muškarci imaju na umu kad su žene u pitanju.


Foto: Blic.rs

5 AVANTURA ZA JEDNU NOĆ

 

Pet je brojka koju muškarci tolerišu kada su u pitanju vaše avanture za jednu noć. Oni shvataju da niste časna sestra i da i vi imate prošlost, ali ako ona podrazumeva brojku veću od 5, možda je bolje da mu je prećutite. Ono što ne zna, ne može ga povrediti, zar ne?

 

36 C

 

Ovo je veličina grudnjaka koju većina muškaraca smatra za savršenu. Ali, nemojte da se uzbuđujete ako navedena veličina nije vaša. Ukusi su različiti, a i muška fascinacija ženskim grudima ne znači da ih oduševljava isključivo jedna veličina. Oni su oduševljeni grudima koje god veličine one bile.

 

16 GODINA

 

Iako muškarci nemaju ništa protiv veze s mlađom ili starijom ženom, 16 godina razlike (godina gore, dole) im zvuči prihvatljivo, bilo da se radi o ženi koja je 16 godina mlađa, ili 16 godina starija od njih. Sve to zvuči prihvatljivo dok se ne radi o muškarcu od 30 i devojci od 14.

 

2 SASTANKA

 

Trebalo bi da odete na dva sastanka pre nego što mu se uvučete u krevet. Završite li zajedno u krevetu pre toga, mogao bi na vas da gleda kao na ženu sumnjivog morala, a budete li čekali duže, mogao bi da se uplaši da sa njim nešto nije u redu. Ali, ako izađete dva puta, a tek nakon toga spavate zajedno, delovaćete kao kvalitetan materijal za ozbiljnu vezu.


Izvor: Blic.rsCopyright © 2015-2020 Radio BN. Sva prava zadržana.

Razvoj: Slađan Milovanović.