Kijanu i ja smo već 26 godina u braku,misli Vinona


Objavljeno: 2018-08-20 21:20:00Američka glumica Vinona Rajder priznala je da misli da je već 26 godina udata za kolegu Kijanua Rivsa.Dok je promovisala novu romantičnu komediju Destination Wedding, u kojoj glumi sa Kijanuom Rivsom, Vinona Rajder je otkrila da je imala pravo venčanje 1992. godine dok je sa njim snimala film Drakula.


Foto: YouTube screenshot

Glumci su zajedno igrali u hororu, a njihovi likovi, Mina i Džonatan Harker, venčali su se po svim crkvenim pravilima u grčkoj pravoslavnoj crkvi u Los Anđelesu. "Zaista, kunem se, mislim da smo stvarno venčani. U toj sceni, Frensis (reditelj filma Drakula) koristio je pravog sveštenika, koji je obavio čitavu ceremoniju. Mislim da smo venčani", rekla je Vinona.

 

 

Da su u venčanju poštovali sva pravila koja crkva nalaže potvrdio je i režiser Frenis Ford Kopola. "Bilo je izuzetno autentično, a ceremonija je bila divna, a imali smo i pravog sveštenika da sve to obavi. Tako da smo, kada je sve završeno, shvatili da su Kijanu i Vinona zaista venčani kao rezultat scene i svečanosti“, prokomentarisao je.

 

 

U vreme popularnog Drakule, kada je izašao, Rajderova je imala samo 21 godinu, a Rivs 28.


Izvor: B92
Copyright © 2015-2019 Radio BN. Sva prava zadržana.

Razvoj: Slađan Milovanović.