Karleušin album je spreman, evo ko je autor pjesama


Objavljeno: 2021-12-01 09:47Dugoočekivani album Jelene Karleuše definitivno bi uskoro mogao da ugleda svetlost dana, a pevačica je sada otkrila i da je pripremila 13 novih pesama. 


Foto: JK

U jeku polemike sa fanovima oko toga kada će se nakaniti da ih obraduje i njene odbrane da ne vrše pritisak na nju, sada je sasvim izvesno da već oko Nove godine može da objavi nove pesme, na koje publika strpljivo čeka još od 2012. godine kada je poslednji put snimila album "Diva".

 

Ono što je zanimljivo, jeste da je na Karleušinom albumu najverovatnije radio sin Marine Tucaković, Milan Radulović Laća, a ovu informaciju donekle je potvrdila i sama Karleuša na svom Instagamu. Ona je objavila spisak na kome je redosled pesama, dok se u pozadini vidi baš Laćin lik.

 

 

Poznato je da je Jeleni brojne pesme radila pokojna Marina, a sada nakon njene smrti Laća se izgleda posvetio finišu završetka njenog projekta.U poslednje vreme mnogo se pričalo o tome da li su ili nisu isplivile neke pesme u javnost koje je JK snimila, te da li radi na određenim duetima, ali o tome nije mnogo govorila kao o datumu novih pesama. Taj pritisak koji trpi od fanova možda je i očekivan, s obzirom na to da oni taman malo "zaborave", a pevačica ih onda ponovo "pecne", te je logično pitanje koje usledi - "Kada će više taj album".

 

Ono što se zvanično zna o predstojećem albumu Karleuše, jeste da nosi naziv "Alpha", a kada su njenog menadžera Zorana Birtaševića upitali koji zvuk će preovladavati, poručio je da je reč o "electro ego boostin vibes" pravcu, kao i da je "već dugo gotov" kako je najavila Jelena poslednji put kada je rekla da će pesme izaći u avgustu.

 

- Bila je kriza autora, korona, smakovi sveta u mom privatnom životu, "Zvezde Granda"... Svašta se dešavalo. Bila sam rastrzana na 1000 strana, ali nisam nestala. Ne mislim da falim - govorila je ona pre dve meseca o razlozima odugovlačenja izbacivanja novog albuma.


Izvor: 24sedam.rs

Copyright © 2015-2022 Radio BN. Sva prava zadržana.

Razvoj: Slađan Milovanović.