KAKO I GDE: Seks na javnom mestu!


Objavljeno: 2017-06-24 10:08:00Odabir trenutka, kao i mesta za akciju je od presudnog značaja. Evo nekoliko rizičnih mesta gde možete da podelite strast sa partnerom.


Foto: Seks na javnom mestu

Odabir trenutka, kao i mesta za akciju je od presudnog značaja. Evo nekoliko rizičnih mesta gde možete da podelite strast sa partnerom.

 

Seks na haubi

 

Odvezite se na neko udaljeno mesto, parkirajte se i iznenadite ga jednim seksom na haubi. Čak i ako ne odete na put, garaža je sasvim dovoljna.

 

Uz prozor

 

Iznajmite hotelsku sobu na poslednjem spratu, što bi trebalo da vam osigura prelep pogled. Seks uz prozor i te kako pali.

 

Toalet u baru

 

Hotelski bar je pravo mesto za vas. Kako bi ste zagrejali vašeg momka, šapućite mu na uvo prljave reči, a onda ga odvedite do toaleta i uradite to na brzaka.

 

Spavaća soba

 

Pretvorite vašu spavaću sobu u nestašnu igraonicu, tako što ćete postaviti jedan ili dva ogledala pored kreveta. Dobićete osećaj da radite nešto grešno, ali bez šanse da budete uhvaćeni. Muškarce veoma stimuliše ono što vide, tako da će ih mogućnost da "prate akciju" dodatno napaliti.

 

Teretana

 

Ukoliko vaš dečko ima sprave za vežbanje kod kuće, benč klupa ima odgovarajuću podlogu i kao stvorena je za pozu devojka na njemu. On nikada više neće moći da trenira, a da ne razmišlja o prljavim stvarima koje ste radili.


Izvor: B92
Copyright © 2015-2019 Radio BN. Sva prava zadržana.

Razvoj: Slađan Milovanović.