Jedna Dragana na tri zimovanja


Objavljeno: 2018-02-20 11:17:00Folk zvezda Dragana Mirković proslavila je nedavno 50. rođendan na gala slavlju u hotelu Ric Karlton u Beču, nakon čega je otputovala na zimovanje sa porodicom i prijateljima, te su obišli Nerdlingen u Nemačkoj, Visoke Tatre u Slovačkoj i Krakov u Poljskoj.


Foto: Dragana Mirković

 

- Poznato je da moja porodica i ja mnogo volimo da putujemo i da gledamo da svaki slobodan trenutak provedemo zajedno, ali pred kraj prošle i početkom ove godine bili smo u velikim obavezama, što zbog mog rođendana, što zbog velike turneje „Od milion jedna“, tako da smo jedva dočekali da se posvetimo jedni drugima - rekla je Dragana.

 

- Nerdlingen je romantičan grad koji je sačuvao istorijske znamenitosti, ali i običaje, tako da u njemu nemate samo osećaj da ste otputovali prostorno nego i vremenski. To je grad opasan zidinama, a sa kule, koja je sagrađena u srednjem veku, stražari se dovikuju, što je znak da je sve bezbedno. Nešto drugačiji, ali ne manje impozantan jeste Krakov koji me je iznenadio, ali i oduševio arhitekturom i duhom - kaže pevačica.

 

 

- U Visokim Tatrima uživala sam u poseti skijalištu, čistom vazduhu i netaknutoj prirodi, ali je poseban doživljaj bio boravak u spa-centru koji sam posećivala kad god sam mogla. Nakon ovoga spremna sam za brojne poslovne obaveze koje mi predstoje jer sam ove godine proslavila 50. rođendan, a sledeće slavim jubilej od 35 godina rada - rekla je Dragana.

 

 


Izvor: Alo
Copyright © 2015-2019 Radio BN. Sva prava zadržana.

Razvoj: Slađan Milovanović.