JEZIVO: Bila sam kidnapovana, drogirana i silovana!


Objavljeno: 2020-02-26 14:33Pevačica Ejmi Dafi je na svom profilu na Instagramu dala objašnjenje zašto je toliko dugo nije bilo na javnoj sceni, otkrivši jezive stvari koje su joj se dogodile.


Foto: Duffy

Velška pevačica, najpoznatija po pesmi "Mersi", bila je predodređena za veliku karijeru, ali onda je nakon što je objavila album 2011. naprosto nestala sa javne scene.

 

Nakon mnogo godina, Dafi je pozvao novinar kojem je odlučila da otkrije pravi razlog zbog kog je prestala da peva.

 

"Nema jednostavnog načina da vam ovo kažem. Mnogi među vama se pitaju šta se sa mnom dogodilo, gde sam i zašto nestala. Puno sam puta razmišljala o tome kako da ovo napišem... i kako bih se nakon toga osećala. Nisam u potpunosti sigurna zbog čega mi se čini da je sada pravo vreme za to i da će me razgovor o tome osloboditi. Sigurno se pitate zašto nisam odlučila da iskoristim svoj glas da bih izrazila svoj bol", objavila je pevačica na svom profilu na Instagramu kao odgovor na to zbog čega je toliko dugo nema u javnosti.

 

Iako nije želela da iznosi nikakve konkretnije detalje o tome ko joj je to učinio, da li je odgovarao za zločin, tražila je od fanova da je podrže i da ne očekuju od nje da će odjednom biti ona stara vesela Dafi kakva je bila kada je napustila scenu.

 

"Nisam želela da svetu pokažem tugu, ne znajući kako ću pevati slomljenog srca. No ono se postupno dosad zacelilo. Istina je... i molim vas, verujte da sam sada dobro i na sigurnom. Više dana su me silovali, drogirali i držali u zatočeništvu, ali preživela sam i trebalo mi je mnogo vremena za oporavak", napisala je i naravno, odmah dobila podršku, piše Gardijan.

 


Izvor: B92Copyright © 2015-2020 Radio BN. Sva prava zadržana.

Razvoj: Slađan Milovanović.