Izvođači se samo menjaju, a ostajem ja!


Objavljeno: 2021-09-07 11:26Pevačica Dara Bubamara ovo leto je provela radno, a pauze od nastupa koristila je kako bi napunila baterije za nove radne pobede. Dara Bubamara o uspehu na estradi kaže: Izvođači se samo menjaju, a ostajem ja!


Foto: Izvođači se samo menjaju, a ostajem ja!

Naime, ona je u jednoj emisiji ispričala kako joj je protekla letnja sezona, ali se pohvalila i da je smršala.

- Leto je prošlo super! Stvarno sam puno radila, malo sam i odmarala. Moram da produžim leto. Nastupi su naporni, tako da mi treba odmor u toplijim krajevima - Bubamara.

- Skinula sam 6 kila, jako slabo jedem, i to iz čista mira. Jedem često, ali samo po dva tri griza - rekla je Dara.

Bubamara se dotakla i njenih kolega, te je istakla da je danas teško opstati na javnoj sceni, te da je ona jedna od retkih kojima je to pošlo za rukom.

 - Mora da se zna da se peva, ali nije dovoljno samo pevanje, moraš da dobro izgledaš i praviš atmosferu. Kad pevač dobro peva može da bude slabiji scenski nastup. Ja mnogo vodim računa o tome - dodaje pevačica.

Osvrnula se i na ratove na estradi, kojih je i sama neretko akter priče.

Mene napadnu, ja im odbrusim i onda im bude đavo kriv - kaže Bubamara.

- Najbitnije je da si psihički jak, jer ovo treba izdržati. Ko nije psihički jak, pada. Baš pričam bratu, koliko dugo pevam, izvođači se samo menjaju, a ostajem ja. Od te starije generacije ostali smo Lukas, Ceca, ja... - kaže pevačica.


Izvor: Telegraf

Copyright © 2015-2021 Radio BN. Sva prava zadržana.

Razvoj: Slađan Milovanović.