Izgubila sam 67 kg i ne mogu da nađem dečka. Zašto?


Objavljeno: 2017-11-01 21:53:00Američka blogerka Keli Glover je godinama imala problem sa gojaznošću. Manjak samopouzdanja učinio je da bude nezainteresovana za ljubav, iako je potajno sanjala o savršenom muškarcu.


Foto: YouTube screenshot

Keli je oduvek verovala da će moći da nađe partnera kada bude smršala. To joj je bila glavna motivacija, a ovu rečenicu je stalno ponavljala kada je imala male krize. Nakon iscrpljujućih dijeta i vežbanja, uspela je da smršla 67 kg.

 

Ipak iako je došla do željene težine, muškarci joj nisu prilazili. "Kada sam imala 152 kilograma, stalno su me pozivali na piće. Dok sam živela u Los Anđelesu, muškarci su doslovno trčali za mnom na ulici samo kako bi započeli razgovor. Prilazili su mi u supermarketima, u teretani, u taksiju", istakla je ona. Keli je potvrdila da danas njena težina iznosi 84 kg, a muškarci se manje interesuju za nju. Sve više je razmišljala zašto se to dešava, te je došla na ideju da o tome razgovara sa bliskim prijateljom.

 

Na pitanje zašto momci ne žele da budu sa njom od kada je smršala, blogerka je dobila totalno neočekivan odgovor. "Samouvereniji su kada žele da zavedu ženu sa više kilograma. Osećaju da je šansa za odbijanje manja i zato su hrabriji", glasio je komentar prijatelja. Njegovo mišljenje je veoma uticalo na Gloverovu, te je ona tada shvatila da "problem" nije u njoj.

 

 

"Muškarci očigledno veruju da žene sa viškom kilograma nemaju visoke kriterijeme, pa će rado pristati na svaki flert", kratko je prokomentarisala. Kako kaže, sada želi da proba potpuno novi pristup pronalasku savršenog partnera, a to podrazumeva da više neće čekati da joj muškarci prvi priđu. Sigurno neću trčati za njima, već ću sama da napravim prvi korak. Više neću da budem pasivna, zaključila je na kraju.


Izvor: B92
Copyright © 2015-2019 Radio BN. Sva prava zadržana.

Razvoj: Slađan Milovanović.