Istetovirao dres omiljenog kluba!


Objavljeno: 2019-01-05 13:11:00Jedan strastveni navijač peruanskog fudbalskog kluba Aliansa Lima, Žan Pjer Salinas, objavio snimak tetoviranja svoga tela u fudbalski dres ... ovom tetovažom je i izazvao podeljene reakcije na društvenoj mreži.


Foto: Tetovaža fudbalskog dresa

 

Nemenovani navijač fudbalskog kluba Aliansa Lima iz Perua tetovirao je gornji deo dresa svog omiljenog tima.

 

Za ogromnu tetovažu majice tatoo umetniku Jean Pierre Salinasu iz Lima 13 studija trebalo je 60 sati, a reakcije na društvenim mrežama nisu bile isključivo pozitivne. Ceo proces tetovaže tattoo umetnik je počeo 13. decembra i radio je ukupno oko 60 sati sve do 19. decembra

 

"To nije ludilo, to je strast ”, napisao je Jean Pierre Salinas na svom Facebook profilu. "Želeo je da dobije ovu tetovažu dugo vremena, ali je tek nedavno dobio hrabrosti da to uradi."

 

Neki su se divili odanosti, dok su ga drugi kritikovali zbog nijanse kože, koja nije dovoljno bela kako bi, uz plavu, verno prikazala boje kluba.

 

 

Da cela situacija bude još čudnija ovaj fan ni ne živi u Peruu već u Engleskoj, a do Lime je svratio kako bi se tetovirao.

 

Ovo nije prvi put da neko “obuče dres zauvek” pa je tako prošle godine 33-godišnji Brazilac Žoze Maurisio dos Anžos tetovirao na gornji deo tela boje fudbalskog kluba Flamengo iz Rio de Žaneira.


Izvor: Zanimljivosti
Copyright © 2015-2019 Radio BN. Sva prava zadržana.

Razvoj: Slađan Milovanović.