Internet šokiran, napadi ne prestaju


Objavljeno: 2018-01-14 17:01:00Haljina vredna 4000 dolara koju je Prva dama Amerike Melanija Tramp obukla za doček Nove godine izaziva brojne negativne komentare.


Foto: YouTube screenshot

 

Da li je ovo kolekcija za devojčice? Ovo je ružno da ružnije ne može biti i Potrošila je 4000 dolara,a izgleda kao moja lutka kojoj sam oslikala haljinu maminim karminom - ovo su samo neki od komentara kojim je Internet obasuo Melaniju Tramp zbog toalete koju je odabrala za doček Nove 2018. godine u rezidenciji na Floridi Mar-a-Lago.

 

 

Haljina pripada kolekciji modne kuće "Erdem", a sašivena je luksuznog svilenog satena. Model u stilu četrdesetih godina prošlog veka odlikuju neobični "miš" rukavi i visok izrez oko vrata. I dok jedni tvrde da kroj haljine odlično naglašava uzan struk bivše manekenke Melanije, drugi kritikuju izbor boja haljine i salonki: "previše pink!"

 

 

 

Modni kritičari su ostali podeljeni i kad je reč o oceni ukupnog stila supruge predsednika Donalda Trama u 2017. godini. Mnogi kažu da se uzalud trudila da od rukava načini "modni detalj broj 1", težeći nasilnoj originalnosti za koju nema dovoljno osnova. Drugi podsećaju da je čitave godine punila stupce modnih vesti, jer nije činila ustupke a ipak uspevala da izbegne ozbiljne stilske gafove.

 


Izvor: Lepa & Srećna
Copyright © 2015-2019 Radio BN. Sva prava zadržana.

Razvoj: Slađan Milovanović.