Instagram napravio zbrku sa anketom!


Objavljeno: 2017-10-06 20:54:00Nova opcija razbesnela korisnike Instagrama. Popularna platforma za razmenu fotografija Instagram dodala je opciju pravljenja anketa...


Foto: Instagram

Nova opcija razbesnela korisnike Instagrama Popularna platforma za razmenu fotografija Instagram dodala je opciju pravljenja anketa u okviru InstaStory (Polls sticker), omogućavajući korisnicima da postave pitanje, pozovu svoje pratioce da glasaju za neku od ponuđenih opcija i vide rezultate u realnom vremenu.

 

Instagram je prethodno najavio novu opciju u svom blog postu, u kojem se jasno navodi da će korisnici moći da vide ko je glasao za koju opciju. "Da biste videli rezultate ankete, otvorite spisak onih koji su glasali. Tu ćete videti sve što je potrebno da dobijete najbolji odgovor na svoje pitanje.

 

Ne samo da ćete videti koliko glasova je dobila svaka ponuđena opcija u anketi, već ćete moći da vidite ko je sve glasao i koje je opcije odabrao", navodi se. "Na taj način ćete moći da uporedite svoje glasove sa glasovima svojih pratilaca i prijatelja. I baš kao Story, vaša anketa i njeni rezultati nestaće nakon 24 sata", piše. Nažalost, čini se da veliki broj korisnika nije video post, prenosi Independent.


Izvor: B92
Copyright © 2015-2018 Radio BN. Sva prava zadržana.

Razvoj: Slađan Milovanović.