Ima 32 godine, ali izgleda kao da ima mnogo manje... (FOTO)


Objavljeno: 2020-09-20 13:13Prema njegovom rodnom listu, Denis Vashurin je rođen 1987. godine, ali gledajući njegovu fotografiju zakleli biste se da je još uvek bio u ranim tinejdžerskim godinamaodnosno da je samo neki 14-godišnji dečak!


Foto: Denis Vašurin

Denis je postao jedna od najzanimljivijih tema na ruskim društvenim mrežama nakon intervjua sa popularnoj Youtube sajtu (platformi) “Vasya na sene".


Po rakcijama ljudi izgleda da većina ne može da prebole kako neverovatno mlado izgleda 32-godišnjak Denis, a i sam Denis priznaje da kad god otkrije svoje godine ljudima koje ne poznaje, gotovo uvek dobije reakcije neverice.Zbog toga više voli život u malom selu u ruskom regionu Krasnojarsk, umesto da se preseli u grad. Tamo ga svi poznaju, a on može da provodi vreme sam radeći ono što voli kao ida slobodno provodi vreme sa devojkom.


U svom intervjuu za Vasju, Denis Vashurin je otkrio da su njegovi roditelji primetili da on nije bio poput druge dece u ranoj mladosti Uvek je bio najmanji u svojoj starosnoj grupi, ali to mu u početku zaista nije smetalo. Bio je vrlo aktivno dete - neki bi čak rekli i hiperaktivno - mogao je da radi sve ono što su mogla i druga deca, i nikada nije morao da se suoči sa maltretiranjem.

 
Kako je stario, razlika između njega i druge dece njegovog uzrasta postajala je očiglednija, a do njegovih tinejdžerskih godina izgledalo je kao da je prestao da stari. Njegova fotografija iz srednje škole, na primer, prikazuje ga kako izgleda poput deteta među odraslim mladim odraslima.


„Kada sam shvatio da se više neću fizički menjati, u početku sam se osećao pomalo nelagodno“, rekao je Denis. "Razmišljao sam o tome kako će sve biti, kako će moj život ići dalje, da li će mi biti teško.“

 
 

Iako je uspeo da vodi uglavnom normalan život, uprkos svom neobičnom mladačakom izgledu, Vašurin priznaje da ponekad mora da objasni i dokaže svoje stvarne godine. Seća se da ga je jednom zaustavila saobraćajna policija i da je osumnjičen za falsifikovanje vozačke dozvole. Nakon potvrde godina, saobraćajni policajac počeo je da se šali kako izgleda mlado, što je smatrao neprimerenim.


Izvor: ZanimljivostiCopyright © 2015-2020 Radio BN. Sva prava zadržana.

Razvoj: Slađan Milovanović.