Ima 30 godina nevina je, ali je ipak ostala trudna?!


Objavljeno: 2018-02-13 16:18:0030-godišnja Lauren iz Kanade je još uvek devica, ali je ipak trudna. Lauren ne podnosi ljubljene , kao ni tuđi dodir i nikad nije imala ljubavne odnose s muškarcem, ali je uprkos svemu ostala trudna!? Kako?!


Foto: ilustracija

Jednostavno uz pomoć vantelesne oplodnje, ali na jedan (mogli bi smo reći) sasvim neoubičajeni način. Neobična mlada žena ignorisala je savete svoje porodice i prijatelja, ali i lekara, i odlučila je da postane majka iako je devica. Svoje prvo dete trebalo bi da rodi u junu mesecu ove 2018.godine.

 

Lauren kaže da je jako raduje što će postati majka kao i detetu.Takođe je raduje i činjenica da će celog života ostati devica. Ona očekuje da će joj dete koje će da rodi putem veštačke oplodnje potpuno ispuniti njen život i da će tako uspešno izbeći izlaske i druženja s muškarcima što joj predstavlja veliki (životni) problem.?!

 

"Od rođenja patim od hipopituitarizma, stanja zbog kojeg hipofiza ne funkcioniše normalno, što znači da ne šalje odgovarajuće hormonske poruke drugim žlezdama u telu, poput recimo adrenalina" kaže Lauren i dodaje da je zbog svega pubertet doživela mnogo kasnije nego što je uobičajeno.

 

"Uvek su me zadirkivali jer nisam imala grudi kada i druge devojke, a imala sam i mlečne zube. Smejali su se svemu što je bilo drugačije. Sve to ismejavanje i ruganje na mene je ostavilo dubok trag pa sam se počela da se udaljavam i od ljudi kao i od muškaraca Život mi je postao malo lakši nakon što sam počela da izgledam kao i ostali " kazala je u intervju za zapadne medije Lauren. Te je dodala kako je sama sebi prinzala već odavno da su joj izlasci s muškarcima "besmislena stvar". "Izašla sam na nekoliko sastanak. Nisam ja za to. Radije se fokusiram samo na sebe" kaže Lauren ali priznaje da je ipak, nakon što je ostala trudna, poželela da ima seks samo da bi videla "kako to izgleda".

 

Ipak Laurenina iskustva s ljubljenjem i dodirima uvek su bila samo neugodna pa kaže da je to nešto što više ne želi da proživljava sa nekim muškarcem ponovo Za nju samu, kaže, najveće je čudo što je uopšte uspela da zatrudni zbog problema s hormonima. "Enokrinolog me je prvo uveravao da od trudnoće neće biti ništa i da ću uz donora sperme morati da nađem i donora jajašaca. Stvarno mi je bilo teško" kaže Lauren koja je imala veliki problem i sa porodicom.

 

Kako dolazi iz izrazito verske zajednice, uveravali su je da mora da se uda pre nego što rodi dete. "Odlučila sam to da ignorišem. Religija mi nije bila motiv za majčinstvo. Ako mi govorite da nešto ne treba ili ne smem da uradim, ja ću baš to da učinim." dodala je na kraju i buduća 30-godišnja majka


Izvor: zanimljivostidana.com
Copyright © 2015-2019 Radio BN. Sva prava zadržana.

Razvoj: Slađan Milovanović.