IZVOZ: Zorica Marković ide u britanski rijaliti!


Objavljeno: 2018-02-06 10:30:00Zorici Marković se isplatilo to što je učestvovala u svim domaćim rijalitijima! Verovali ili ne, folkerka je dobila ponudu da se takmiči u novom britanskom rijalitiju European Celebrity, saznaje Kurir.


Foto: Zorica Marković

U šouu „European Celebrity“, koji će se od jula snimati u Londonu, takmičiće se po jedna rijaliti zvezda iz svake evropske zemlje
 

 Koncepcija ovog šoua je da okupi najpoznatije učesnike rijalitija iz cele Evrope, a britanske producente je zaintrigirala Zorica zbog brojnih skandala i neuobičajenih psovki, pa su nedavno kontaktirali s njom.
 

- Britanci su odlučili da pomere granice rijalitija - napraviće evropski šou u kojem će učestvovati po jedna ličnost iz gotovo svake evropske zemlje. Svi će boraviti u Londonu, šou će početi sredinom jula i trajaće tri meseca. Pregledali su Zoričine najzanimljivije snimke iz srpskih rijalitija i smatraju da će ona biti pun pogodak - otkriva naš izvor.


Pevačica je odmah prihvatila ponudu, ali ima jedan veliki problem - 100 dana će morati da priča samo na engleskom jeziku, koji joj ne ide baš od ruke. Zato je odmah upisala školu stranih jezika, koju će pohađati sve do početka rijalitija.

 

- Ovo je za mene velika prilika, jer će ceo svet gledati taj rijaliti. I honorarom sam veoma zadovoljna. Problem mi je engleski jezik, jer ga ne govorim često. Upisala sam kurs da ga usavršim kako bih mogla normalno da funkcionišem, ali i da psujem! Prvo što sam naučila je da se „Je*em ti seme krvavo“ na engleskom kaže: „Fu*k your bloody origins“! Žao mi je što moram da prekinem ovaj razgovor, ali žurim na čas engleskog. Danas imam test! - rekla nam je folkerka.

 

OVERILA SVE SRPSKE RIJALITIJE


Nijedan rijaliti u Srbiji ne može da prođe bez Zorice. Pevačica je učestvovala u apsolutno svim takvim šou-programima. Po jednom je bila u „Velikom bratu“, „Akademiji debelih“, „Dvoru“ i „Zadruzi“, dva puta u „Parovima“ i tri puta na „Farmi“!


Izvor: Kurir
Copyright © 2015-2019 Radio BN. Sva prava zadržana.

Razvoj: Slađan Milovanović.