"> " />


IZET otkrio zašto više ne snima LZN!


Objavljeno: 2017-03-01 16:05:00Glumac Mustafa Nadarević otkrio je zašto više ne snima seriju "Lud, zbunjen, normalan". Legendarni Izet Fazlinović iz "Lud, zbunjen, normalan" kaže da mu je ova serija dosadila, ali nastavlja da glumi uprkos zdravstvenim problemima.


Foto: Lud, zbunjen, normalan

 

"Iskreno, prvi sam prestao da radim tu seriju jer više ne mogu. I mnogo je devet godina, čovek se umori. Dosadi kada ste stalno na setovima. Osim toga, u tih devet godina napravili smo 11 sezona i dosta je to", zaključio je Nadarević.

 

Njegov dugogodišnji prijatelj Antun Vrdoljak (85) angažovao ga je na filmu 'General'. Pristao je da radi s njim jer mu je reditelj otkrio da je ovo njegov poslednji projekat.

 

"Zbog predstave 'Sjajni momci' u kojoj igram ne mogu da stignem na snimanja pa mi oni prilagođavaju neke scene kako bih mogao da dođem i odradim svoj deo posla. Vrdoljak me je kupio kada je rekao da mu je ovo poslednji posao, iako mu ne verujem", rekao je glumac.

 

Nadarević svoje probleme sa srcem pripisuje godinama, ali je otkrio kako ga oni ne sprečavaju u aktivnostima.

 

"Srećan sam što mogu da hodam, borim se da pobedim bolest, ne dam na sebe. Vodim se onom: 'Mnogo je bolje raditi nego ne raditi", završava legendarni Izet.

 


Izvor: Avaz
Copyright © 2015-2019 Radio BN. Sva prava zadržana.

Razvoj: Slađan Milovanović.