ISKRENO: Da sam gluplja - bilo bi mi lakše!


Objavljeno: 2017-01-09 16:07:00Pevačica Neda Ukraden je otkrila šta je za nju sreća, kao i kako održava dobar izgled. Neda je navela da ni pod koju cenu ne bi trpela nešto što joj se ne dopada...


Foto: Neda Ukraden

"Da sam gluplja bilo bi mi mnogo lakše. Događalo mi se da svašta predvidim, da se ostavri nešto što kažem da će se dogoditi. Ali bez obzira na sve, mogu da kažem da sam veoma srećna žena. Sa svojih 66 godina, savršeno funkcionišem, što se tiče posla. A imam predivnu porodicu", rekla je Neda i dodala:

 

"Ne shvatam ljude koji ne rade ili rade nešto što ne vole. Ništa se ne mora, ne sviđa ti se posao, postoji otkaz, ne sviđa ti se partner, postoji razvod. Ne shvatam te ljude koji pate i onda se još žale", rekla je Neda u emisiji Ja to tako. Pevačica Neda Ukraden je otkrila šta je za nju sreća, kao i kako održava dobar izgled.

 

Neda je navela da ni pod koju cenu ne bi trpela nešto što joj se ne dopada. "Da sam gluplja bilo bi mi mnogo lakše. Događalo mi se da svašta predvidim, da se ostavri nešto što kažem da će se dogoditi. Ali bez obzira na sve, mogu da kažem da sam veoma srećna žena. Sa svojih 66 godina, savršeno funkcionišem, što se tiče posla. A imam predivnu porodicu", rekla je Neda i dodala:

"Ne shvatam ljude koji ne rade ili rade nešto što ne vole. Ništa se ne mora, ne sviđa ti se posao, postoji otkaz, ne sviđa ti se partner, postoji razvod. Ne shvatam te ljude koji pate i onda se još žale", rekla je Neda u emisiji Ja to tako. 

 

Poslušajte novi Nedin hit:

 

 


Izvor: Kurir
Copyright © 2015-2018 Radio BN. Sva prava zadržana.

Razvoj: Slađan Milovanović.