I estrada voli da se druži!


Objavljeno: 2018-12-30 21:58:00U Bijeljini je juče, tačnije restoranu Izvor u Dvorovima, održana još jedna muzička manifestacija i druženje povodom snimanja plejbeka u novogodišnjem ruhu , tačnije pod nazivom Novogodišnji Extra Stras.


Foto: Extra-stars.com

 

Učešće su još jednom uzeli Slavko Stojčević, Mladen Dolić Dola, Pero Vujičić, Ljupče Nedić, Petra Ivanović, Đuro Lončarević, Makivija Makivić, braća Stevanovići, tačnije Nemanja i Đorđe, potom Đole Despotović, Milan Stevanović, Đojo Ilić, Stevan Stanojević Ćabo i Jovan Rankić. Svi izvođači izveli su po dvije pjesme, a bilo je prostora i za nekoliko narodnih kola u izvedbi Makivije Makivića Makija, Đoje Ilića i braće Stevanović.

 

Na ovom velikom muzičkom druženju nekomercijalnog karaktera i ulaza slobodnog za ljubitelje folk muzike, okupio se zavidan broj pjevača, producenata, estradnih menadžera, organizatora sličnih manifestacija i festivala, kao i diskografa i same publike koja je ispunila restoran skoro do posljednjeg mjesta.

 

 

Učesnici su bili odličnog rasploženja, atmosfera je bila više nego dobra, a druženje je potrajalo i nakon snimanja, što je bila prilika da se svi zajedno opuste, zapjevaju, ali i zaigraju.

 

Inače, bilo je to peto ovogodišnje druženje i deseto po redu u posljednje dvije godine, ističe organizator Zoran Kisić, dodajući da će i u narednom periodu biti sličnih druženja.


Izvor: http://extra-stars.com
Copyright © 2015-2019 Radio BN. Sva prava zadržana.

Razvoj: Slađan Milovanović.