I TUGA I RADOST: Mezimica mu napušta Srbiju!


Objavljeno: 2018-11-08 10:37:00Aco Pejović nedavno je priredio veliku proslavu u porodici, kada je njegova ćerka Magdalena diplomirala je na jednom od beogradskih fakulteta. Jedna od tri naslednice nastaviće usavršavanje na jednom od najboljih univerziteta u Madridu, što pevaču nimalo lako nije palo. Ipak, ne krije ponos i radost zbog Magdaleninog velikog uspeha.


Foto: Aco Pejović

 

"Veoma sam srećan i ponosan, prvenstveno zbog njenog uspeha, a potom i zbog činjenice da je moje i suprugino vaspitanje urodilo plodom. Magdalena je izrasla u divnu devojku, što nam je bio i glavni cilj. Oduvek sam nastojao da njoj, i njenim sestrama usadim osnovne životne postulate, a potom im obezbedim sve uslove za kvalitetno školovanje", objasnio je on.

 

"Nimalo se ne brinem. Supruga i ja imamo potpuno poverenje u Magdalenu. Ipak, to ne znači da neću posećivati Španiju češće nego do sada i da sa ćerkom neću biti u svakodnevnom kontaktu. Vrlo sam vezan za sve tri ćerke i neretko se dešava da od radosti zaplačem kada se sa odmora vrate kući. Kada sam saznao će Magdalena školovanje nastaviti u inostranstvu, zamolio sam je samo jedno - da se po završetku studija vrati u Srbiju. Potajno se nadam da će me poslušati", bio je iskren Pejović.


Izvor: Alo
Copyright © 2015-2019 Radio BN. Sva prava zadržana.

Razvoj: Slađan Milovanović.